Το Αρχοντικό (The Mansion)

Ο ξενώνας μας για πολλά έτη εχει τιμηθεί απο τους πελάτες μας, με εξαιρετικές αξιολογήσεις σε διεθνούς κύρους ιστοσελίδες όπως: στο Trip Advisor με 94% (πρώτοι στην περιοχή της Αιγιάλειας), Booking 9,1/10 (για 4ο χρόνο), Expedia, airbnb, Venere (Απονομή σήματος Prime Location το 2011).

 Απόδραση στους λόφους των αμπελώνων.
Απολαύστε την πολυτέλεια μιας άλλης εποχής σε ένα αυθεντικό διατηρητέο αρχοντικό του 1892.
¨Στο αρχοντικό του Γέρο Φώτη είσαι τόσο κοντά στο πλήθος, αλλά ταυτόχρονα και απομονωμένος..
Βρίσκεσαι σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, περιτριγυρισμένος από καταπράσινους αμπελώνες και ελαιώνες, απολαμβάνοντας από ψηλά την θέα του Κορινθιακού Κόλπου, ζώντας την πολυτέλεια μιας άλλης εποχής.¨

Ο ξενώνας Διαθέτει κεντρικό καθιστικό με τζάκι και 5 ευρύχωρα δωμάτια (25 - 40Μ2) 2-5 κλινών με κεντρική Θέρμανση, Air conditions και free WI-FI. Επίσης υπάρχει ενα μικρό lounge bar/restaurant με υπεροχη θέα που λειτουργεί σχεδόν όλο το χρόνο.
Συνδυάζει βουνό και θάλασσα καθώς βρίσκεται σε ένα γραφικό σταφιδοχώρι σε υψόμετρο 450μ, ενώ οι όμορφες παραλίες του Αιγίου Αλική, Άκολη και Σελιανίτικα απέχουν περίπου 10 χλμ (15 λεπτά) .

Το πρωινό και τα γεύματα είναι σπιτικά φτιαγμένα με αγνά υλικά από την περιοχή μας πολλά από τα οποία είναι βιολογικά.

Επίσης χρησιμοποιούμε προϊόντα του δίκαιου εμπορίου (Fair trade). Το χωριό διαθέτει ταβέρνα και καφενείο και αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για περιπάτους και ορειβασία.
 

 

History, sightseeing & travel info

Ανακαλύψτε το μοναδικό στην Ελλάδα φυσικό τοπίο που προσφέρουν τα Σταφιδοχώρια της Αιγιαλείας στα οποία παράγεται από το τον 14o – 15o αιώνα η ανώτερη ποιότητα Κορινθιακής Σταφίδας ("ΒΟΣΤΙΤΣΑ", η οποία έχει καταχωρηθεί ως προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Π.Ο.Π. από το 1993), το πιο ιστορικό Ελληνικό αγροτικό προϊόν όπου το τελευταίο τέταρτο του 19ου αιώνα αποτέλεσε το βασικό μοχλό εκσυγχρονισμού της οικονομίας και των μεγάλων έργων (διώρυγα Κορίνθου, Σιδηροδρομικό δίκτυο) επειδή αποτελούσε το 70% των Ελληνικών Εξαγωγών.


Στην περιοχή μας που από κάποιοι αποκαλούν ¨Τοσκάνη της Ελλάδας¨, παράγεται επίσης ο Ροδίτης, εξαιρετικής ποιότητας λευκός οίνος, βραβευμένος διεθνώς και επίσης προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Π.Ο.Π..

Στην περιοχή μας θα βρείτε διεθνούς κύρους επισκέψιμα οινοποιία.

 

 

Έλεγχος διαθεσιμότητας
Άφιξη: Δωμάτια:
Αναχώρηση: Ενήλικες:
    Παιδιά:

» Αλλαγή/ακύρωση Κράτησης

Στοιχεία επικοινωνίας

Κα Βασιλική:
+30 6977295847

Κος Δήμος:
+30 6974366394

e-mail: dhmosp@yahoo.gr

The GPS Coordinates (from google earth): 38.240371,21.984837

 

Powered by: HORECA Booking
Σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδας: NOETIK